Etusivu >> Yritys >>

Valikoima kuvia toiminta-alueeltamme

Tietoja LaboTest AB:stä

LaboTest AB on perheyritys, joka on harjoittanut liiketoimintaa yli 35 vuotta. Ennen vuotta 2004 yritys toimi nimillä Heraeus, Kendro ja Axeb. LaboTest AB markkinoi ja huoltaa laitteita, joita käytetään laboratorioissa ja tuotanto-osastoilla tuotteiden ympäristöolosuhteiden kestävyyden tutkimiseen ja testaukseen. Päätoimipisteemme on Askimissa ja sivutoimipisteemme Sollentunassa. Tärkeimmät toimittajamme ovat Vötsch ja Heraeus. Niillä kummallakin on maailmanlaajuinen organisaatio, ja ne ovat markkinoiden johtavia toimijoita omalla tuotantoalallaan.

Asiakaskunta

Asiakkaamme tekevät materiaalitestausta ja voivat olla esimerkiksi elektroniikka-, ajoneuvo-, teleliikenne-, sotilas-, lento- tai merenkulkualan toimijoita tai koestus-, testaus- ja tutkimustyötä tekeviä yrityksiä.

Liiketoimintaidea/päämäärä

LaboTest AB saavuttaa johtavan aseman koestus- ja testaustuotteiden ja -palvelujen kokonaisvaltaisena toimittajana ympäristöolosuhteiden simuloinnin ja testauksen alalla Ruotsissa ja Suomessa. Saavutamme päämäärän

Osaamiseen perustuva joustavuus

LaboTestiin on keskittynyt alan syvällinen tuntemus ja osaaminen työntekijöiden kautta. LaboTest AB:n organisaatio on muovattu vastaamaan joustavasti markkinoiden vaatimuksiin ja täyttämään asiakkaiden yksilölliset tarpeet samalla joustavuudella ja nopeudella. Tämä vahvistaa entisestään yhtiön markkina-asemaa ja on yhtiön menestyksen salaisuus.

Tuotantoalueet

Toimintamme keskittyy lähinnä seuraaviin tuotantoalueisiin:

Huolto-organisaatiomme toimii tiiminä, jossa kaikilla työntekijöillä on oma erikoisosaamisalueensa, kokemusta vaihtelevilta aloilta ja erilaiset teoreettiset taustat. Tiimeissä on esimerkiksi teknikoita, joilla on korkein sertifikaatti kylmäaineiden käsittelemisestä ja monen vuoden kokemus ohjauksesta, säädöistä ja vastaavista.

Laaja maantieteellinen toimintaverkosto

Yhdessä konsulttiemme kanssa toimintaverkostomme kattaa koko Suomen. Tarjoamme seuraavia palveluja: kalibrointi, validointi, säädöt, toimintojenohjaus, turvallisuudenhallinta, kunnossapito, huoltopäivystys, asennuspalvelut ja lisäpalvelut.

Sertifiointi

LaboTest AB:llä on Swedish Board for Accreditation and Conformity Assessment (SWEDAC) -hallinnon sertifikaatti luokan 3.2. kylmäaineiden käsittelyyn. Organisaatiolla on ISO 9001:2000 -standardin mukainen laadunvarmistussertifikaatti. Ympäristöajattelumme kattaa myös jätteidenkäsittelyn, minkä vuoksi olemme REPA:n jäseniä. LaboTest AB on ylpeä asemestaan vahvojen kansainvälisten tavaramerkkien, Vötschin ja Heraeusin, valtuutettuna huoltopalvelujen tuottajana ja jälleenmyyjänä.


Swedac:n sertifikaattiISO-sertifikaattiREPA-Logo

Sertifikaatti – Vötsch – LaboTest AB

-- ASIAKKAAT --

Labotest Asiakkaat

-- SERTIFIOINNIT & AKKREDITOINTI --

Swedac ackrediteringar logo