Etusivu >> Tuotteet >> Lääketeollisuusuunit

Lääketeollisuusuunit

 

Teollisuusuunit

Kuivasterilisointi GMP-/FDA-periaatteen mukaan

Kuivasterilisointi GMP/FDA

 

Vötsch Industrietechnik -yhtiöllä on vuosikymmenien kokemus huippulaadukkaista ja innovatiivisista tuotteista lämpötekniikan alalla. Vötsch Industrietechnik markkinoi yhtenä ensimmäisistä yhtiöistä kuumailmasterilisaattoreita, jotka täyttävät yhdysvaltalaisen standardin luokan 100 vaatimukset (ISO 14644-1, luokka 5) koko syklin ajan. Koko sykli muodostuu tuotteen kuumennuksesta, sterilisoinnista ja jäähdytyksestä. Kaikki Vötsch-sterilisaattorit täyttävät asianmukaisten puhdastilaluokkien vaatimukset (ISO 5 ja 7 standardissa DIN EN ISO 14644-1). Vötsch tekee sterilisaattorien tuotekehitystyötä, minkä lisäksi tavaramerkki on tae laadusta, luotettavuudesta, pitkästä käyttöiästä ja toimivuudesta.

Tilavuus: 340–3 125 l
Ilmavirta: pysty- tai vaakasuunta
Puhdastilaluokat (Yhdysvaltojen liittovaltion standardi): 100 ja 10 000

Esite: Sterilisaattorit (pdf)

 

Alipaineuunit (myös GMP-/FDA-mukautetulla rakenteella)

Alipaineuunit

 

Alipaineuunit kuivaukseen ja lämmittämiseen. Uunissa voidaan kuivata hellävaraisesti lämpötiloille herkät ja helposti hajoavat esineet ja ulkomuodoltaan monimutkaiset komponentit. Saatavilla on myös räjähdyssuojattu malli.

Tilavuus: 260–1 500 l
Maksimilämpötila: 200 °C tai 400 °C
Lopputyhjiö: 1 x 10-2 mbar

Lämpöjärjestelmä: sähkö, vesi, epäsuora öljylämmitys

Esite: Vacuum Dryer VVT (pdf)

 

Räjähdyssuojatut uunit VFT (myös GMP-/FDA-mukautetulla rakenteella)

Räjähdyssuojatut uunit VFT

 

VFT 60/90 on räjähdyssuojattu lämpö- ja kuivauskaappi. Kuivauskaappi lämmitetään sähköisesti, ja sen suunnittelussa on noudatettu raitisilmaperiaatetta. Kaappi mahtuu pieneen tilaan, minkä vuoksi se sopii asennettavaksi laboratorioihin ja tuotanto-osastoihin. Etuja ovat muun muassa tarkka lämpötilajakauma työtilassa, palovaarallisten liuottimien rajaton volyymi sekä yhteensopivuus liuottimien kanssa lämpötilaluokissa T1, T2, T3 ja T4 räjähdysryhmissä IIA ja IIB.

Tilavuus: 300 l
Lämpötilaluokat: T1, T2, T3 ja T4
Asennustila: 2


Esite: Explosion-proof oven VFT 60/90 (pdf)

 

Räjähdyssuojatut uunit VTUW (myös GMP-/FDA-mukautetut)

Räjähdyssuojatut uunit VTUW

 

Palavan liuottimen määrä on lähes rajaton tässä lämpö- ja kuivausuunissa. VTUW-uunit on suunniteltu siten, ettei räjähdysriskiä ole. VTUW-uunin lämpötilaluokat ovat T1, T2, T3 ja T4 ja räjähdysryhmät IIA ja IIB. Tässä uunissa voidaan käyttää vettä, höyryä tai muita prosesseja lämmittämiseen.

Tilavuus: 700 l ja 3 125 l
Lämpötilat: 20–200 °C
Lämpötilaluokat: T1, T2, T3 ja T4
Asennustila: 1 ja 2

Esite: Explosion-proof drying oven, series VTUW (pdf)

 

Teollisuusuunit VTU (myös GMP-/FDA-periaatteeseen mukautetulla rakenteella ja ruostumattomasta teräksestä)

Lämpö- ja kuivausuunit VTU/VTL

 

Nämä teollisuusuunit ovat saatavilla seitsemän eri kokoisina. Niihin on lisäksi saatavilla runsaasti erilaisia lisävarusteita, kuten kuormavaunu ja lämpötilasäätö. Uuneja voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa lämmitys- ja kuivausprosesseissa tuotannossa ja testauksessa.

Tilavuus: 200–8 000 l
Maksimilämpötila: 250 °C, 300 °C ja 350 °C
Ilmavirta: vaakasuunta

Esite: Heating ovens, Drying ovens, series VTU/VTL (pdf)

 

Lämpö- ja kuivausuunit TU/LTU (myös GMP-/FDA-mukautetulla rakenteella)

Lämpö- ja kuivausuunit TU/LTU

 

Helposti täytettävä lämpöuuni, joka mahtuu erittäin pieneen tilaan. Näiden lämpöuunien suorituskyky on erinomainen verrattuna laboratorioissa perinteisesti käytettyihin uuniin. Tehokkaiden lämpöelementtien ansiosta kuumennusprosessi on lyhyt. Kuivausprosessit ovat lyhyet optimoidun ilmavirran, ilmanvaihdon ja lämpötilan ja ilman tasaisen jakautumisen ansiosta.

Tilavuus: 216 l
Maksimilämpötila: 200 °C
Ilmavirta: pysty- ja vaakasuunta

Esite: Heating oven, Drying oven TU/LTU (pdf)

 

Kvalifiointi

Kvalifiointi

 

Monet sertifikaatit ja kalibrointitodistukset ovat integroitu osa lääketeollisuudessa käytettyjen järjestelmien kvalifiointipakettia. Saatavilla on lisäksi S!MPATI*-ohjelmiston kvalifiointiasiakirjat.

 

Hallinta- ja säätölaitteisto

Ohjausjärjestelmä

 

Toimitamme S!MPATI*-ohjelmia varten FDA-kvalifiointiasiakirjat. Vötsch Industrietechnik GmbH:n tuotteissa on käytössä S!MCON/32- NET-, M!NCON/32- ja S!MPATI*-ohjausjärjestelmät, ja ne täyttävät normin FDA 21 CFR osan 11 vaatimukset.

Esite: S!MPATI* 3.0 (pdf)

 

Erikseen suunnitellut ratkaisut

Erikseen suunnitellut ratkaisut

 

Jos vakiotuotteidemme valikoima ei täytä yrityksesi tarpeita/vaatimuksia, ota meihin yhteyttä erillisen ratkaisun suunnittelemista varten.
-- ASIAKKAAT --

Labotest Asiakkaat

-- SERTIFIOINNIT & AKKREDITOINTI --

Swedac ackrediteringar logo