Etusivu >> Yritys >>

Valikoima kuvia toiminta-alueeltamme

Tietoja LaboTest Konsernista

LaboTest konserni on perheyritys, joka on harjoittanut liiketoimintaa Ruotsissa jo yli 35 vuotta. Ennen vuotta 2004 yritys toimi Ruotsissa nimillä Heraeus, Kendro ja Axeb. Suomessa LaboTest aloittaa liiketoiminnan 1.2.2011 alkaen. LaboTest markkinoi ja huoltaa laitteita, joita käytetään laboratorioissa ja tuotanto-osastoilla tuotteiden ympäristöolosuhteiden kestävyyden tutkimiseen ja testaukseen. Ruotsissa päätoimipisteemme on Göteborgissa, Askimissa ja sivutoimipisteemme Tukholmassa, Sollentunassa. Suomen toimipiste aloittaa toimintansa Hollolassa, Lahden ympäristökunnassa. Konsernin tärkeimmät toimittajat ovat Vötsch ja Heraeus. Niillä kummallakin on maailmanlaajuinen myynti- ja huolto-organisaatio, ja ne ovat markkinoiden johtavia toimijoita omalla tuotantoalallaan. Suomen toiminnasta vastaa Jukka Nikkanen, joka on aiemmin toiminut näiden tuotteiden myynnissä noin 20 vuoden ajan, aiemmin Finero ja Amitra nimisissä yhtiöissä.

Asiakaskunta

Asiakkaamme tekevät pääasiassa materiaalitestausta ja voivat olla esimerkiksi elektroniikka-, ajoneuvo-, teleliikenne-, sotilas-, lento- tai merenkulkualan toimijoita tai koestus-, testaus- ja tutkimustyötä tekeviä yrityksiä tai testauslaboratorioita.

Liiketoimintaidea/päämäärä

LaboTest konsernin tavoitteena on saavuttaa johtava asema koestus- ja testaustuotteiden ja -palvelujen kokonaisvaltaisena toimittajana ympäristöolosuhteiden simuloinnin ja testauksen alalla Ruotsissa ja Suomessa. Saavutamme päämäärän

Osaamiseen perustuva joustavuus

LaboTestiin on keskittynyt alan syvällinen tuntemus ja osaaminen työntekijöiden kautta. Yrityksen organisaatio on muovattu vastaamaan joustavasti markkinoiden vaatimuksiin ja täyttämään asiakkaiden yksilölliset tarpeet samalla joustavuudella ja nopeudella. Tämä vahvistaa entisestään yhtiön markkina-asemaa ja on yhtiön menestyksen salaisuus.

Tuotantoalueet

Toimintamme keskittyy lähinnä seuraaviin tuotantoalueisiin:

Konsernin huolto-organisaatiomme toimii tiiminä, jossa kaikilla työntekijöillä on oma erikoisosaamisalueensa, kokemusta vaihtelevilta aloilta ja erilaiset teoreettiset taustat. Tiimeissä on esimerkiksi teknikoita, joilla on korkein sertifikaatti kylmäaineiden käsittelemisestä ja monen vuoden kokemus ohjauksesta, säädöistä ja vastaavista.

Laaja maantieteellinen toimintaverkosto

Yhdessä konsulttiemme kanssa toimintaverkostomme kattaa koko Suomen. Tarjoamme seuraavia palveluja: kalibrointi, validointi, säädöt, toimintojenohjaus, turvallisuudenhallinta, kunnossapito, huoltopäivystys, asennuspalvelut ja lisäpalvelut. Suomessa huolto-, käyttöönotto,- vuosihuolto- ja kalibrointitoiminnasta vastaa jo aiemmin useita vuosia toimintaa tehnyt Norbert Hörburger apunaan Pasi Tuomola ja muut Suomessa jo aiemmin Vötsch huoltoa tukeneet toimijat.

Sertifiointi

LaboTest AB:llä on Ruotsissa Swedish Board for Accreditation and Conformity Assessment (SWEDAC) -hallinnon sertifikaatti luokan 3.2. kylmäaineiden käsittelyyn. Organisaatiolla on ISO 9001:2008 -standardin mukainen laadunvarmistussertifikaatti. Ympäristöajattelumme kattaa myös jätteidenkäsittelyn, minkä vuoksi yhtiöt ovat Ruotsissa REPA:n ja Suomessa PYR:n jäseniä. LaboTest on ylpeä asemastaan vahvojen kansainvälisten tavaramerkkien, Vötschin ja Heraeusin, valtuutettuna huoltopalvelujen tuottajana ja jälleenmyyjänä.


Swedac:n sertifikaattiISO-sertifikaattiREPA-Logo

-- ASIAKKAAT --

Labotest Asiakkaat

-- SERTIFIOINNIT & AKKREDITOINTI --

Swedac ackrediteringar logo